Tuesday, December 13, 2011

should i go ?







ok,nak pergi ke tak ni ? well,ni EDUCAMP je kot.TEMUDUGA jeeeee .Ye la,dia just nak temuduga aku je.nak tengok sama ada aku ni layak ke tak masuk UTP. Tapi kan,temuduga ni je pon dah buat aku kecut perut.Kalau aku tak berjaya,maknanya dah memang bukan rezeki aku la kan.redha je la.Tapi ,kalau lah, ni kalau je tau,kalau aku berjaya dalam temuduga ni,surat kemasukan mesti akan sampai rumah kan  ?Dah tu,aku mohon pulak untuk January intake . Tak ke awal bebenau tu ?Menyesal pulak mohon awal sangattttttttt ! lagi satu,betul ke aku minat course yang aku apply tuh ?Aku mohon hari tu pon macam tak serius je.Alah! pening lah !



p/s : adik aku kata pergi je,bukannya ape pon.
  

2 comments:

syasyajohan said...

hey,i got it too
21 dec kan?

omg.memang tngh kecutperut

nur syazwin said...

takut giler nih.good luck :D