Sunday, July 17, 2011

JERAWAT,DURIAN,MATLUTHFI AND ANWAR HADI

           Assalamulaikum .(kalau tak jawab dosa,kalau jawab sayang :P )

*aku tulis entry dulu baru fikir tajuk.hehe.

Dah seminggu aku jawab exam.TINGGAL LAGI 4 hari je.OH,next week aku akan mula meroyan,meraban,menyawan (huh ?) sebab  next week ialah exam untuk KILLER subject aku.CHEMISTRY.seriously,i HATE CHEMISTRY.antara aku dengan subject chemistry,memang tak de chemistry (get it ?) .kalu masuk matrik jumpa jugak subject ni.urrrrghhh  !!menyampah  I nyah !

there are lots of things on my mind right now.ok ,nak mula dengan ape dulu ? Lets start with my new crush.CRUSHES to be exact .aku dah jatuh hati dengan dua jejaka tak-seberapa-nak-kacak-sangat dalam masa yang sama.gaattaiiiiinyaa !!aku rasa ramai kot kenal crushes aku ni. ANWAR HADI dan MATLUTHFI .yup,they are the ever famous amos vloggers. aku kenal matluthfi dulu sbelum anwar hadi.they make superb and the coolest video on earth ya know !! (ecece,nak tiru anwar hadi tapi tak jadi.eh,it's rhyme! ) . For those who haven't watch their video yet ,what are you waiting for ? watch it now!!! i mean,seriously ,NOW !  ANWAR HADI telah menjadi inspirasi saya untuk ambil TESOL dekat AUSTRALIA kalau saya dapat A+ untuk ENGLISH dalam SPM.
so,doakan saya dapat A+ ok ? :)


aaaa!cute !


love <3

next,sekarang ni musim durian.tiap-tiap hari abang aku bangun pagi-pagi cari durian.and every time,dia akan bawak balik at least 3 (kot ) kereta sorong penuh dengan durian.BANYAK GILO.mak dan ayah aku hari -hari buat tempoyak sampai jenuh aku bau tempoyak tu.i'm not a durian lunatic.bukan nya tak suka durian.cuma tak feveret.well, ya know me.ORANG BANDAR. :P
 
and lastly but not leastly ,aku nak cakap,i mean tulis that , I am the coolest person on the planet because i dont bother reddish ,hideous pimples on face.I DON'T really care where the pimple are on my face,how big they are, or how HODOH i am with those pimples,.I JUST DON'T BOTHER. yeah ,i used to be like these when i got pimples on my face . when i mention THESE i mean like..

"hamaigadd! PIMPLES ! f**k you pimples !
"mak !! macammana ni ?! ada jerawat !"
"bengong punya cleanser . menambah kan jerawat aku daripada mengurangkan ! "
"bak sini tisu,aku nak picit jerawat lahanat ni "

yeah,that was me.but not any more. i just chill whenever i got pimple.ala,normal la tu,bhaii. remaja kot .tak sah zaman remaja kalau tak de jerawat.kan?.so currently,i'm enjoying my PIMPLES-moments.

ok,bye peeps !!