Friday, March 18, 2011

saya blogger KAPOWW!

                                                     SALAM:D


OK.INI ENTRY ALA-ALA STICKY ENTRY.
  
actually,aku join satu contest di blog YANA .motive?sila lihat di sidebar.i have only 17 lovely followers( bersyukur,awin.--").so,i hope by joining this contest i can have more followers.HIHI.Insya-allah.PLUS,bila ramai followers yang tinggalkan jejak  di shoutbox aku ni,senang la aku nak ambush blog-blog dia orang.Sincerely,sebelum ni aku kurang gemar baca blog-blog orang lain melainkan yang ada kat bloglist aku.(no wonder follower sungguh sedikit).Bila minat dah timbul,apa lagi?BLOGS ATTACK! And i love to read cute blogs like Yana's!

oops,almost forgot.my full name as stated in my IC is NUR SYAZWIN BINTI SHAMSUL BOHARI.but most of my friends call me AWIN.no one calls me SYAZ.(i wonder why).i'm 17 and was born on 12 September 1994.I use my own name as my blog title,NUR SYAZWIN as  i was so MALAS to think of unique names.(otak saya tumpul.teehee.)

about YANA'S BLOG?i found her  blog when she blogwalked at my so-not-that-good blog.OH.thanks a bunch ,Yana!terharu I.T_T.first time menjejakkkan ibu jari tangan di blog dia,I'm so impressed!HEADER sangat CANTIKSS!orang nya pun cantik.:D.her blog is AWESOME!PINK!mata nak baca pun happy je sebab blog dia sangat KEMAS.widgets semua teratur.and i love that litlle lollipop.so cute!plus.entry pun sungguh menarik.BEST!masa mula kenal dengan blog Yana,aku CONFUSE gilo!I first I thought she is 17,but she is actually 20.Technically.Muda lagi,ok.(Yana sila kembang kan hidung anda.teehee). .

OK,there it goes.my entry.thanx for reading:D

6 comments:

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

assalam... hai sis pinky .... lawa la blog... ika dtg singgah sini... heheheh sori ika tak bole lama.. nak singgah blogger lain lak yang tinggalkan jejak.. tapi jgn risau.. ika akan dtg lagi yee... =)

nur syazwin said...

lawa ke?thanks.baru lagi ni.hihi,
thaks for coming.

NuR hiDaYaH yAsMin said...
This comment has been removed by the author.
NuR hiDaYaH yAsMin said...

salam...awin,ko msuk contest apo nih??? smpai ko happy mcm ni??? musykil aku...

nur syazwin said...

contest review je.hihi.

NuR hiDaYaH yAsMin said...

bez x???nk join jgk...hehehe